Flyget – del 4 -I business-loungen på Pekings flygplats.

Dela inlägget:

5 timmars väntan på nästa flyg skulle ju kunna vara sjukt jobbigt, men jag lyckades prata in mig i den stora businessloungen så jag hade det riktigt bra.

Testade lite av maten som de bjöd på, bland annat japansk nudelsoppa. Sjukt äckligt.  

Gäller nog att välja restauranger och rätter med omsorg i Tokyo, speciellt tjocka slemmiga nudlar har jag ganska svårt för.

 

Kall Asaki och jordnötter däremot ett säkert kort… 

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Läs mer

Vardag med Guldkant –  Catarina Königs bakade spetskål

Catarina König är en kokboksförfattare som gjort flera kokböcker efter att hon vann Sveriges Mästerkock 2016 och den...

Brooklyn Lager 35 år – ikonen Garrett Oliver till Stockholm

Brooklyn Lager är en öl med rötterna djupt förankrade i stadsdelen Brooklyn, New York City. Denna öl har...

Saker att göra i Golfe de Morbihan – 10 tips

Golfe de Morbihan - en stor vik på Bretagnes västra kust. Para 2,5 timmar med tåg från Paris...

Negroni Sour – Negroni och whisky sour i ett

Negroni Sour är en drink där man tar det bästa från en Negroni och lägger till syra, sötma...