fbpx
Matochresebloggen
After Ski på Fjällgården i Åre
After ski Åre Okategoriserad

After Ski på Fjällgården i Åre

Förra året när jag var i Åre testade vi After Skin på Verandan. I år valde vi istället Fjällgården, som ligger halvvägs upp på toppen av Åreskutan. Här är det lite mer avslappnat och kanske även mognare publik än Verandan, men upplägget är klassiskt. DJ från 14-tiden. Bandet går på 16.00 och så är det fullt ös med rock-och pop-klassiker!

After Ski på Fjällgården i Åre

Koncentrerad DJ som satte varenda taktmix!

After Ski på Fjällgården i Åre

Vi hade bokat ett bord med perfekt utsikt över både scenen och publiken. Vi tog in ett par rundor iskall öl och fick in en bricka med Fjällgårdens berömda parmesan-pizza. Så sjukt gott efter en dag med skidåkning!

After Ski på Fjällgården i Åre

After Ski på Fjällgården i Åre

En halvsuddig bild som får illustrera hur vi resebloggare slappnade av efter en heldag i backen och två öl! Peter från Freedomtravel.se, Lisa från Letsgoexplore.se, Sofie från Fantasiresor.se och Sofi som skriver för Skidresor.com

Det var tydligen mindre folk överlag i Åre under VM-veckan, då inresta som landslag, sponsorer etc bor ensamma i hotellrum där det vanligen bor fyra personer. Men för vår del var det precis lagom.

Härlig stämning och bra band som spelade låtar vi gillade och skippade de mest uttjatade after-ski-hitsen som “800 grader” eller “Sommartider”!

Ta sig hem från Fjärrgårdens after-ski

Man kan ta Bergbanan från Åre torg upp till Fjällgården och man rekommenderas att ta den även på vägen tillbaka, då liftarna är stängda och ingen längre står för säkerheten i backen ner. Det står vakter och kollar så man inte tar skidorna ner. Tydligen kan man dock smyga runt Bergbanehuset till höger och ta backen ner utan att vakterna ser, men det är såklart inget jag skulle göra… 🙂

Ta sig hem från Fjärrgårdens after-ski

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar