Takterrassen på Tak – hetaste stället för en AW 2017

Dela inlägget:

När restaurangen Tak, på Brunkebergstorg i Stockholm, öppnade i Mars i år var inte takterrassen helt klar (och det var dessutom för kallt för att hänga där) men utsikten från baren en trappa upp var ju på plats och jag insåg direkt att detta kommer bli det hetaste stället för en AW i Stockholms innerstad sommaren 2017. En suddig Instagrambild på utsikten blev en av Mars månads mest gillade bilder på Matochresebloggens instakonto! Drömmen om ljumma sommarkvällar med kalla drinkar är kanske som störst i Mars.

https://www.instagram.com/p/BR6ha9TDUWz/?taken-by=matochresebloggen.se

Tak takterrass

En solig eftermiddag nu veckan gick jag och en vän för att se om det stämde att detta skulle bli en populär plats att hänga på och mycket riktigt, det var helt fullt redan klockan 16.00 och vi lyckades precis knipa det sista lediga bordet. Skön stämning, bekväma stolar och fåtöljer och en utsikt som är helt fantastisk!

Tak takterrass

Instagrammania på Taks Takterass

Sällan har jag sett så många lägga så mycket tid på att ta den perfekta dryck + utsiktsbilden som uppe på Tak. Jag var inte undantaget, min bild på våra två glas med Japansk öl (högt upp i detta inlägg) som jag la upp på Instagram är den hittills mest gillade bilden i Maj. Men medan jag smällde av den snabbt med telefonen fanns det andra som la större möda vid sina bilder. Tjejerna vid bordet bredvid oss tog säkert 50 varianter på sina glas med rosé!

Tak takterrass

Tak takterrass

Japansk öl på Tak

Det man dricker här uppe på Tak är framför allt Japansk öl. Man har även stort utbud av japansk whisky. Man är inte riktigt klar med baren på takterrassen så man får gå in och handla, men bartendrarna är snabba så det är inga problem trots mycket folk.

Tak takterrass

Hitta hit och kom i tid!

Tak ligger på Brunkebergstorg 4, med en egen ingång till höger om Hobo Hotel. Enklast hittar man som vanligt med Google Maps – älskar den appen!

Kom i tid! När vi gick vid 18-tiden var det kö ändå ut på gatan för att ens komma till hissen som tar en upp till Tak.

Tak takterrass

Restaurang Tak

En trappa ner från takterrassen ligger Restaurang Tak, den kan du läsa mer om i ett eget inlägg här.

 

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Resa till Mauritius – alla mina tips

Mauritius är en riktig drömdestination om man längtar efter sol, bad, vackra stränder, fantastiska hotell och riktigt god...

Trogir i Kroatien – med en Unesco-skyddad Old Town

Staden Trogir i Kroatien ligger bara en halvtimme från staden Split och en kvart från den internationella flygplatsen...

Brac i Kroatien – Kroatiens tredje största ö

Brac är den tredje största ön i Kroatien och Milna på Brac är en av de mest populära...

Stockholms bästa spanska restaurang  –   La Tontería i Vasastan

Vilken är egentligen Stockholms bästa spanska restaurang? Ja, om man med riktigt bra menar en geniun spansk restaurang...