Bästa boendet nära Skara Sommarland

Dela inlägget:

När vi planerade boendet för besöket på Skara Sommarland gjorde jag ordentlig research. Bra hotell, barnvänligt, nära Skara Sommarland, gärna med en bra restaurang. Jag hittade ett hotell som stämde in på allt detta – Best Western Plus Jula Hotell, bara 6 minuter med bil från Sommarland. 

Vi anlände sent söndag kväll och gick och la oss direkt. Nästa dag startade vi med frukostbuffén. Bra, med detaljer som möjlighet att pressa egen apelsinjuice och grädda våfflor.     Sedan tog vi oss till Skara Sommarland för en heldag i parken. När vi var nöjda där (eller snarare, när de stängde klockan 19…) var det väldigt skönt att ha så kort bit till hotellet. 

Vi hade bokat ett boende med två rum, en vardagsrumsdel där bäddsoffan gjorts redo för barnen…   …medan vi vuxna tog dubbelsängen! Som de bastu-fantaster vi är testade vi självklart relaxen! ?.  Högst upp finns även ett litet gym.Lite matta efter heldagen på Sommarland var det skönt att sedan bara ta hissen ner till hotellets restaurang, vilken var riktigt bra. Hungriga barn kunde direkt dyka in på taco- och pannkaksbuffen medan jag och Jenny beställde in en varsin halstrad vänergös med sparris och ramslökssmör.     Hade vädret varit varmare skulle vi gärna ha suttit på den stora uteserveringen.Mer om hotellet då? Massor av konst – överallt! Till och med ett litet galleri inrymt i hotellet. 

  

   Och så har hotellet Sveriges största golf- äventyrsbana. (20:- för barn, 50:- för vuxen)  Så, vill man bo riktigt bra och bekvämt nära Skara Sommarland är Best Western Plus Jula Hotel ett väldigt bra alternativ!

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Segling i Kroatien – ett underbart sätt att uppleva havet och mysiga städer i Kroatien!

Jag gjorde nyligen min första segling i Kroatien och det var verkligen ett underbart sätt att uppleva havet...

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...