fbpx
Matochresebloggen
Japanresa 2013 Okategoriserad

På Tsukiji fish market – andra försöket!

Jag verkar ha anpassat mig till tiden här nu, sov bra ändå till kl 08. För sent att åka och se fiskauktionen, men det är mer värt med fyra timmars sömn… Tog tunnelbanan från hotellet till Tsukiji och in på marknaden.

Kul att man som turist får gå in på denna grossistmarknad, som ska vara världens största fiskmarknad. Väldigt högt tempo nu, så jag kan tänka mig att det är extremt på morgonen. 

Galna truckförare kör åt alla håll så det gäller att se sig för…

Hade planer på att äta tidig lunch på Sushi Dai, men det var lite väl lång kö redan kl 10 (minst 3 timmar) så jag ställde mig istället i kö på ett annat ställe som såg bra ut. Här var det bara 20-30 min kö så det är ok.
Supervarmt och soligt idag, så vi i kön får låna paraplyer som skydd mot solen.

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar