fbpx
Matochresebloggen
Weekend Budapest
Budapest Okategoriserad

Weekend i Budapest

Budapest ligger på både min och min frus lista över städer vi gärna vill till, men ännu inte varit i. Med bara drygt 2 timmars direktflyg är det en perfekt weekenddestination. Intressant kultur, spännande mat och vackra byggnader i kombination med att det fortfarande är väldigt prisvärt är några av anledningarna till att vi velat åka hit.

Nu i helgen fick jag möjligheten att ihop med några andra stora resebloggare hänga med på en pressresa till Budapest som Hungarian Tourism arrangerar. Jag ser detta som ett perfekt sätt att göra research inför nästa resa hit med min fru! Och tips för alla er som läser bloggen såklart.

Vi har ett späckat schema på plats och jag ska även försöka intervjua några budapestbor med koll för att se vilka restauranger och barer som de hänger på just nu. För åker man på en weekendresa tycker jag att det är så värdefull tid att man inte vill ta en av middagarna på ren chansning och vanliga reseguider blir ju snabbt inaktuella.

De andra bloggarna som är med på resan är Helena och Peter från Freedomtravel, Anna från  Travel on a Cloud, Daniela från Discovering the planet,  Eva från People in the street, Ingeborg från Hamacareise och Veera från Veera Bianca. Vi har lite olika program så kika gärna in på deras bloggar för andra tips än de jag kommer ha (som kommer röra sig mycket om mat och dryck).

Vill ni följa oss i sociala medier under helgen kommer vi använda #nordichungary #HungarySE som hashtags!

Har ni varit i Budapest? Vad tyckte ni om staden?

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar