Nu är vi live!

Dela inlägget:

Älska wordpress. Med en pluggin kunde jag importera alla tidigare inlägg från min Japanblogg, Londonblogg, Newyorkblogg och Istanbulblogg från blogger. Ni som har missat dessa bloggar har nu ett par hundra inlägg att läsa ikapp! (Förstabilden i varje importerat inlägg kommer upp två gånger och för att justera detta verkar det som att jag måste gå in i varje inlägg och ändra, så det får ligga kvar ett tag).
 

Om det är något extra intressant i kommande inlägg kommer jag att märka upp det så här.

Kram C

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Guide till Koh Samet 2023 – stränder, hotell och tips

Guide till Koh Samet! Är du sugen på en semester på en av Thailands absolut vackraste öar? Då...

Afternoon Tea på La Tour med fransk touch

I lördags testade jag La Tour's nya Afternoon Tea med fransk touch - och detta var en lunchupplevelse...

Säsongsmeny på Restaurang Leijontornet

Restaurang Leijontornet i Gamla Stan har fått många bra recensioner den senaste tiden och som en följd snabbt...

Staycation med Julbord på Grand Hotel Saltsjöbaden

I fredags tog jag med min fru på en Staycation med Julbord på Grand Hotel Saltsjöbaden. Detta är...