Gör en personlig julkalender till barnen – så här enkelt är det!

Dela inlägget:

Inlägg i samarbete med presenter.se

Vi har alltid som ambition att göra en personlig julkalender till barnen, som en del av våra vänner alltid gör. Med små presenter och godisar i luckorna som gör dagarna fram till julafton lite extra spännande. Men det hinns sällan med, eller blir helt enkelt inte av. Så när presenter.se hörde av sig och tipsade om sin personliga julkalender som man kan skapa online lät det intressant och så enkelt att till och med jag skulle kunna ordna det!

Gör en personlig julkalender till barnen – så här enkelt är det!

På presenter.se finns nu en online-lösning med över 150 olika saker att fylla den personliga julkalendern med.  Från badskum, havssalt, olika sorters godis och ljus till en mini-arkadmaskin. Priserna varierar stort, från någon krona upp till ett par hundra kronor per sak.

personlig julkalender

Man väljer exakt de saker man vill och fyller lucka efter lucka med olika saker. Kostnaden är helt beroende på vad man stoppar i påsarna, man ser löpande vad totalkostnaden är.

Julkalender utan  godis

Till vår dotter som äter en strikt diet tog jag inget godis alls, utan bara småsaker som jag tror att hon gillar, som badsalt, te och ljus i julgransform!

personlig julkalender

Julkalender med godis och småsaker

Till sonen som däremot äter godis då och då blandade jag godis som jag vet att han gillar (som skittles och center) och småsaker som en rolig tvål och ”snöpulver”.

personlig julkalender

Finalen på julafton

Vi brukar ge en julklapp till barnen på julaftonsmorgonen som de kan pyssla lite mer på förmiddagen. I år tänker jag att den julklapp som ligger i lucka 24 ska bli denna klapp. Man kan förutom godis och småsaker också hitta lite större presenter att stoppa i kalendern.

Klar på en halvtimme!

Efter en halvtimme var jag klar med alla valen och nu är kalendrarna på väg till oss och det enda jag behöver göra är att hämta ut paketet och sätta upp två snören med alla kalenderpåsarna! Så smidigt och kul att jag för en gångs skull kunde fixa detta. Tidigare år har det varit min fru som fixat med barnens julkalendrar.

 

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Winter Margarita – Fredagsdrinken är en vintervariant av denna sommarklassiker

Gillar du drinken Margarita kommer du älska en Winter Margarita. Samma goda smaker av sött, salt och surt...

Guide till Koh Samet 2023 – stränder, hotell och tips

Guide till Koh Samet! Är du sugen på en semester på en av Thailands absolut vackraste öar? Då...

Afternoon Tea på La Tour med fransk touch

I lördags testade jag La Tour's nya Afternoon Tea med fransk touch - och detta var en lunchupplevelse...

Säsongsmeny på Restaurang Leijontornet

Restaurang Leijontornet i Gamla Stan har fått många bra recensioner den senaste tiden och som en följd snabbt...