Test Thule Subterra – praktisk kabinväska med nya funktioner

När vi åkte till Budapest reste vi med bara handbagage och jag passade då på att testa kabinväskan Thule Subterra som jag fått låna av Thule för att just prova för bloggen. En ny praktisk kabinväska med funktioner jag tidigare bara sett i fullstora väskor.

Test Thule Subterra – praktisk kabinväska med nya funktioner

På utsidan ser den ut som de flesta kabinväskor, men med klart kraftigare dragkedjor. De finns i färgerna svart, mörkgrå och mörklila och jag testade den mest färgstarka!

I vår familj är det min fru som är packexperten så jag bad henne packa mitt handbagage i denna Thule Subterra. När man öppnar väskan har den på ena sidan ett nät med dragkedja man kan stänga in saker bakom, på andra sidan en kompressionspanel man kan använda för att trycka ihop klädesplagg så de tar minimalt med plats.

Test Thule Subterra

Klart smidigt att ha allt packat pĂĄ detta sätt och jag hade även med en PC som jag kunde lägga mitt i väskan. När jag sedan skulle passera säkerhetskontrollen var det enkelt att plocka ur PC’n utan nĂĄgot annat i väskan blev stökigt.

Smidiga smĂĄfack och fickor

Det finns massa smĂĄ bonusfack och fickor i väskan, ovantill exempelvis en ficka i en ficka, bägge med dragkedjor. Perfekt för t ex pass eller andra värdehandlingar man vill ha lätt tillgängligt men ändĂĄ tryggt ”inlĂĄsta”.

Designad för affärsresenären

Väskan ligger Thules VD – Magnus Welander varmt om hjärtat och han har även varit aktiv i designprocessen. ”Jag har alltid känt att nĂĄgot har saknats med de väskor jag själv har använt, sĂĄ jag bestämde mig för att vi skulle designa vĂĄr egen kollektion. Därför stĂĄr jag bakom Thule Subterra, inte bara som VD men även personligen”.

Det märks att denna väska är designad utifrĂĄn dessa krav och jag gillar den verkligen, mycket praktisk. Den är ganska ”grov” i designen med stora dragkedjor, ordentliga spännen och en stor ”THULE”-logo pĂĄ utsidan, sĂĄ jag gissar att denna väska främst tilltalar de som reser ofta och verkligen vill ha en väska som är praktisk och hĂĄllbar.

Jag gillar den verkligen och det är verkligen så smidigt att resa med bara handbagage. Inte bara att man kan komma senare till flygplatsen utan bagage att checka in och att man slipper vänta på sittbagage vid bandet. Ofta får man dessutom betala extra för incheckat bagage.

Är man fyra personer är det svårt att få plats med fyra stora resväskor i en vanlig taxi, men med våra små kabinväskor var det inga problem!

Sammanfattningsvis om Thule Subterra

Plus: Praktisk, mĂĄnga funktioner, gedigen,

Minus: Egentligen inget, möjligen att den bara har två hjul, jag gillar ännu bättre väskor på fyra hjul som, kan rullas fram med ett finger!

Storlek: 55 x 35 x 23 cm

Pris: 2 599 kr

Läs mer om väskan här.

Hur stort handbagage kan man ha?

Denna väska fungerar hos de allra flygbolag som handbagage, förutom hos Vueling och Ryainar som har maxdjup om 20 cm (om de skulle vara petiga och verkligen mäta väskan). Kolla in måtten hos alla flygbolag här.

1 kommentar

  1. Jätte bra artikel om kabinväskan från Thule. Min syster har en likadan kabinväska och talar väldigt gott om den.
    Har själv letat efter samma kabinväska fast med 4 hjul men blir osäker på om den nått marknaden ännu. Försökte söka på Google om får en träff med texten Thule kabinväska spinner och landar på sidan https://www.xn--vskan-gra.com/resvaskor/kabinvaska men ser endast samma modell på två hjul som du skriver om här. Har du koll på om kabinväskan finns med 4 hjul nu och isåfall vart jag kan köpa mig ett exemplar. Tack för en fantastisk blogg , Med vänliga hälsningar Lisa

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen pĂĄ bloggen!

Läs mer

Hernö Gin Bar vid Slussen – Hernö Gins flaggskepp i Stockholm

För två år sedan öppnade Hernö Gin Bar vid Slussen som är Hernö Gins flaggskepp i Stockholm. På...

Bartenderkurs i Stockholm – Cocktailworkshop med Bartendrr

Sugen på att lära dig mer om drinkar och gå en bartenderkurs i Stockholm? Då har jag ett...

Kurs för förarintyg bĂĄt – nu ska jag äntligen lära mig navigera

Äntligen har det blivit av att boka en kurs för förarintyg båt - och även en kurs i...

Uppgradering till SAS Plus med poäng – är det värt?

På vägen hem från Italien lade jag ett bud på att uppgradera min ekonomibiljett med SAS till SAS...