Vykort från Dubai

Dela inlägget:

Hej!

Så mycket att berätta och tipsa om kring Dubai men har redan massor av film och bilder så det kommer ta lite tid att redigera och välja ut de jag ska ha för reportage om att låna hus i Dubai, vilken mat man hittar i affärerna här och om det verkligen är bättre att ta taxi överallt. Om nöjesparker, strandklubbar och köpcentrum!

Vill nu passa på att uppleva saker och umgås med familjen på semestern, så bloggandet i detalj får vänta några dagar.

Hittills har vi hunnit med bland annat drinkar i solnedgången Jettylounge, två heldagar, igår på vattenlandet Wild Wadi och idag på nöjesparken Motiongate och så åkte jag och min fru på egen hand en sväng till den fantastiska Beachklubben Nikki Beach.

Men än är vi bara halvvägs in i semestern och nu ska vi softa lite mer vid pool och strand. Kanske en utflykt till öknen och så ska vi se vattenshowen vid Burj Khalifa som jag trots två resor till Dubai fortfarande inte sett!

Vi har dessutom fått en ny kompis – ”Ginger”. Familjen vi byter hus med lämnade kvar sin lilla söta hund. Även deras hushållerska är kvar som matar och går ut med hunden så vi gullar mest med Ginger. Vi har inte egen hund så att denna lilla fina beagle var kvar här var en kul bonus!

Något du funderar över kring att resa till Dubai? Kommentera gärna, nu är vi på plats och då är det ännu lättare att ta reda på fakta!

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...

Att göra i Lissabon – 12 tips för en weekend

Vad finns det att göra i Lissabon? Massor - men på en weekend hinner ni med mycket då...

Restaurang Botica – modern portugisisk restaurang på hög nivå

I slutet av 2023 öppnade Restaurang Botica ett stenkast från Kungsträdgården. Här driver stjärnkrögaren Pedro Passinha både en...