Sommarresor 2018 – massor med nya direktflyg

Dela inlägget:

Nu har flygbolagen börjat att släppa biljetter för sommarsäsongen 2018, och det kommer massor med nya direktflyg från Stockholm till härliga städer i Europa. I veckan var jag på en lunch med SAS där de presenterade sitt program för ”Sommaren 2018” – som i praktiken börjar redan i vår och fortsätter till hösten 2018.

Nya destinationer med SAS sommaren 2018

SAS satsar hårt med massor av nya direktflyg från Sverige under sommaren 2018. Dels ökar man antalet avgångar till populära turistorter som Palma, Lissabon, Malaga, Dubrovnik och Rom. Men öppnar även upp nya destinationer som Verona, Sarajevo, Genoa, Toulon och Beirut.

Så många härliga platser. Beirut är ju känd som en riktigt kul stad med bra nattliv och vore perfekt för en kompishelg. Palma vore kul att åka till en weekend hela familjen och Lissabon drömmen för en matnörd med mängder av intressanta restauranger. Kroatien vore riktigt härligt att åka till någon vecka i sommar för lite garanterad värme, god mat och kristallklart vatten.

Beirut
Malaga
Lissabon

SAS Lounge på Arlanda

Jag har precis kommit upp i silvernivå på SAS Eurobonus och då får jag access till loungerna på Arlanda oavsett biljettyp under hela sommaren, så det blir en extra anledning för mig att välja SAS för sommarresan. Har man inte silverkort får man access hit även med en biljett i SAS-plus, vilket vi hade när vi åkte till Miami i höstas och testade då loungen.

Andra nyheter från SAS 2018 – äntligen wi-fi!

Wi-fi:t som har varit på gång länge på flygen inom Europa ska äntligen lanseras och nu i form av höghastighets wi-fi på alla flyg. Dock är det oklart om det kommer att kosta pengar att använda och exakt när det lanseras.

Bilderna ovan förutom den från loungen är lånade från SAS pressmaterial.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...

Att göra i Lissabon – 12 tips för en weekend

Vad finns det att göra i Lissabon? Massor - men på en weekend hinner ni med mycket då...

Restaurang Botica – modern portugisisk restaurang på hög nivå

I slutet av 2023 öppnade Restaurang Botica ett stenkast från Kungsträdgården. Här driver stjärnkrögaren Pedro Passinha både en...