Matochresebloggen

Om bloggen

Matochresebloggen.se startades i mars 2015 och drivs av mig, Christian Muda som ett sidoprojekt på kvällar och helger. Jag åker ibland på kortare pressresor- eller bloggresor ihop med andra journalister och bloggare. Någon gång per år försöker jag och min fru åka iväg på en weekend bara vi, men på de flesta resorna har vi med våra barn som är 9 och 11 år.

Nischad reseblogg med fokus på mat och restaurangtips

Tanken är att skapa en nischad reseblogg med fokus på mat, då mat och resor är mina stora intressen och de går utmärkt att kombinera. Bloggen har snabbt vuxit till en av de största resebloggarna i Sverige och bloggens Instagramkonto är även det ett av de större bland resebloggare.

Utmärkelser 2016

I December 2016 fick Matochresebloggen.se pris som ”Travel Inspirator 2016” från nätverket ”Nordic Travelblog event” där bland annat Visit Greece satt i juryn. Motiveringen löd:

Matochresebloggen. se combines two of the best things on earth; food and travel, in a professional, extremely inspiering and creative way

Nordic Travelblog Event

Nätverk

Jag har grundat nätverket Swedish Travel Bloggers för resebloggar med minst 5.000 unika besökare per månad.  Läs gärna mer om detta nätverk och de andra medlemmarna på swedishtravelbloggers.se

Jag är även med i nätverket Svenska Resebloggare  är en av de svenska medlemmarna i det Nordiska resebloggarnätverket Nordic Nomads där totalt 21 av de största resebloggarna i Norden är med.

nn-logo-siste

 

Sponsrade inlägg

Här på bloggen tar jag inte in några sponsrade inlägg om saker som jag inte gillar och alla sponsrade inlägg eller samarbeten är tydligt utmärkta.  Jag har heller inga adwordsannonser, betalväggar eller liknande som stör utan satsar nu på att fortsätta bygga upp bloggen och se vilka inlägg som gillas, läses och delas mest av läsarna.

Utrustning

Numera tar jag bilder för bloggen i första hand med en Panasonic Lumix GM5.. Har jag inte min Lumix med mig är det iPhone 7-bilder. Jag har även en GpPro-kamera dels för att kunna ta bilder under vatten och i berg-och-dalbanor etc.

Kontakt med matochresebloggen

Vill du komma i kontakt med mig når du mig enklast på info@matochresebloggen.se.

Om du på ett enkelt sätt vill följa bloggen kan du ””gilla” den på Facebook, då får du en notis när ett nytt inlägg finns. Du kan även skriva upp dig för nyhetsbrevet (formulär i sidfoten) så får du varje månad en sammanfattning av de senaste 30 dagars inlägg! Här kan du läsa tidigare nyhetsbrev.

Vänliga hälsningar Christian

2 Comments

 • Reply
  marie muda
  19 mars, 2017 at 10:33

  Grattis Christian, verkligen en fin och interessant blogg,
  är nu ocksa i österrike, i steiermark, bad mitterndorf, verkligen ett fint ställe
  och god mat!
  du tog upp bra saker om Hamburg, kul med Japan, vill ocksa dit.
  hälsning faster M.

  • Reply
   christianmuda
   19 mars, 2017 at 10:45

   Så kul att även du hittat till bloggen kära faster!

Leave a Reply