Hemliga barer i London

Dela inlägget:

Hemliga barer i London! Något jag älskar att leta upp när jag reser är ”hemliga” barer, som man måste känna till för att inte bara gå förbi. Det är något med att ha lite koll, att de som driver dem ansträngt sig lite extra för att inte vem som helst ska slinka in och att alla som hittat dit har något gemensamt när man kliver genom dörren.

Jag har de senaste åren försökt leta upp hemliga barer så ofta jag kunnat och har t ex funnit dem i Tokyo, Tallinn, Prag och Warszawa. Så självklart var detta något jag prioriterade när jag nu i veckan var i London!

Hemliga barer i London

Jag googlade i vanlig ordning efter ”secret bars” och det finns mängder av hemliga barer i London – över 25 stycken. Inte så hemliga dock, då flera av dem har webbsidor och finns listade med adress i ett reportage, men ändå kul! Jag valde ut två av de som jag tyckte verkade mest intressanta och som låg på samma gata i Soho. Så andra kvällen i London styrde vi dit!

Trisha’s SoHo

Genom en vanlig blå ytterdörr, nedför en ruffig trappa ner i källaren och in via en stängd dörr med skylten ”members only” hittar ni Trisha’s. Supertrevlig bartender som driver baren i andra generationen, massor med stammisar, billig dryck och gratis chips. Supertrevligt ställe jag skulle kunnat stanna på hela kvällen!

Hemliga barer i London Trisha’s SoHo  Hemliga barer i London Trisha’s SoHo Hemliga barer i London Trisha’s SoHoHemliga barer i London Trisha’s SoHo

Adress: 57 Greek St. (Saknar webbsida)

Hemliga barer i London – The Vault SoHo

Milroy’s whisky shop i Soho har ett brett sortiment av riktigt bra whisky och längst in i lokalen finns en lönndörr bakom en bokhylla som leder till cocktailbaren The Vault.

Hemliga barer i London The Vault SoHoHemliga barer i London The Vault SoHoHemliga barer i London The Vault SoHo Hemliga barer i London The Vault SoHo

På the Vault bör man boka bord (vilket jag inte gjort) men efter att vi väntat uppe i Milroys där jag passade på att ta en riktigt god dram fick vi en plats vid bardisken på the Vault. Goda välskakade cocktails i mysig miljö!

Hemliga barer i London The Vault SoHoThe Vault SoHo The Vault SoHo

Adress: 3 Greek Street

Webbsida: thevaultsoho.co.uk

15 Hemliga barer i London

Detta var bara två av alla hemliga barer i London, listan jag utgick från med 15 olika barer hittar ni här.

Kommentera gärna om ni har förslag på fler bra hemliga barer som ni hittat och testat!

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...

Att göra i Lissabon – 12 tips för en weekend

Vad finns det att göra i Lissabon? Massor - men på en weekend hinner ni med mycket då...

Restaurang Botica – modern portugisisk restaurang på hög nivå

I slutet av 2023 öppnade Restaurang Botica ett stenkast från Kungsträdgården. Här driver stjärnkrögaren Pedro Passinha både en...