iPhone X – mobilen som kan ersätta alla andra kameror på resan

Dela inlägget:

Igår släppte Apple informationen om nya Iphone X som finns i butik den 3 November och bland finesserna i den nya mobilen är det bland annat kameran som har fått ett lyft. Extra intressant för oss som gillar att fota och filma på resan!

iPhone X – mobilen som kan ersätta alla andra kameror på resan

Ja, oavsett om man fotograferar i svagt ljus, porträtt, med kort skärpedjup eller naturbilder verkar iPhone X kunna vara den enda kamera man behöver ha med sig på resan om man är en vanlig hobbyfotogtraf (eller resebloggare).

I den stora versionen av iPhone 7 finns två kameror som gör att man kan fota med kort skärpedjup (det vill säga skärpa på motivet men oskarp bakgrund) och i nya iPhone X finns det två kameror som standard.

iPhone X

Båda kamerorna på baksidan har optisk bild­­stabilisering och snabba objektiv för bilder och videor, till och med i svagt ljus. Vidvinkel- och teleobjektivet på iPhone X har optisk zoom och upp till 10× digital zoom för bilder och 6× för video.

Fota med nya iPhone X

Ta selfies med förgrunds­skärpa och oskarpa bakgrunder med konstnärlig touch.

Stryktålig.

Har man fått en spricka i glaset i sin iPhone 7 och betalat 2.000 för reparation kan man glädja sig åt hållbarare glas på nya iPhone X. Apple lovar ”Det starkaste glaset någonsin på en smartphone, både på fram- och baksidan”. Självklart även vattentålig.

iPhone X

 

Bättre batteri i iPhone X

Upp till 2 timmar längre mellan laddningarna lovas för iPhone Xjämfört med iPhone 7.

Andra coola funktioner i iPhone X – trådlös laddning

Trådlös laddning. ”Ladda trådlöst med hjälp av laddnings­stationer och laddnings­plattor på hotell, kaféer och flygplatser världen över”. Det kommer nog att finnas inom kort på lite mer high-end destinationer där man ser kunder med en iPhone X som en intressant köpstark målgrupp.

iPhone X laddning

Lansering tredje  November.

Den tredje November släpps nya iPhone X som inte bara är den läckraste modellen Apple har släppt utan även den dyraste – den kommer att kosta 11.495:- Finns i färgerna Silver eller rymdgrå!

Alla bilder såklart lånade från promotionsiten för iPhone X

2 kommentarer

    • Jo, man skulle verkligen önska att de kunde lägga på 100:- till som går direkt till arbetarna. Priset är ju högt, men om man jämför med en systemkamera blir det mer rimligt…

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...

Att göra i Lissabon – 12 tips för en weekend

Vad finns det att göra i Lissabon? Massor - men på en weekend hinner ni med mycket då...

Restaurang Botica – modern portugisisk restaurang på hög nivå

I slutet av 2023 öppnade Restaurang Botica ett stenkast från Kungsträdgården. Här driver stjärnkrögaren Pedro Passinha både en...