Restaurang Indigo Mariehamn – Recension

Dela inlägget:

Lördagskvällen på vår weekendresa till Åland tänkte vi tillbringa i Mariehamn, och jag researchade i vanlig ordning restauranger på Tripadvisor och fastnade för restaurang Indigo som hade näst högst ranking, men låg ok i pris. Kollade även med våra vänner som kommer från Åland och är där på somrarna vilken den bästa baren i Mariehamn var och de tipsade även de om Indigo, så detta val kändes tryggt!

Baren på Indigo

Vi var lite tidiga och tog en drink innan middagen i deras mysiga bar en trappa upp där det även finns en enklare bistro. Bra bar, precis som våra vänner hade sagt! Barnen fick en drink på Åländsk äppeljuice, bubbelvatten och grenadin, medan jag testade en äppeldrink som bartendern tipsade om – Calvados, äppeljuice och champagne. riktigt god, den ska vi göra hemma i höst!

Restaurang Indigo Mariehamn

Restaurangen på Indigo

Vi gick ner en trappa för middag nere i deras restaurang. Bra service som kom direkt med vatten och en god brödkorg. Strax efter vi beställt fick vi in en liten amuse på kalv  – gillar verkligen när man får en liten bonusrätt man inte väntat sig! Jag och min fru tog en svamptoast som var god med frasigt bröd i pinnar till. Barnen valde råa grönsaker med dipp från barnmenyn till förrätt.

Restaurang Indigo Mariehamn Restaurang Indigo MariehamnRestaurang Indigo MariehamnRestaurang Indigo MariehamnRestaurang Indigo Mariehamn

 

Till varmrätt tog jag ett lamm med getost och barnen valde rätter från barnmenyn. Så himla gott. Kolla de rensade tallrikarna!

Restaurang Indigo Mariehamn Restaurang Indigo Mariehamn

Efter dessa härliga rätter var vi för mätta för att orka dessert, perfekt då att vi fick in en liten sked chokladmousse ihop med notan. Vi berömde det goda fröknäcket vi fick in i brödkorgen och vi fick med oss receptet hem!

Restaurang Indigo MariehamnRestaurang Indigo Mariehamn

Väldigt trevlig personal och mysig miljö med massa tända ljus och tegelväggar. Hit kan vi verkligen rekommendera ett besök om ni är i Mariehamn.

Weekendresan till Åland gjordes i samarbete med Visit Åland, men åsikterna är som vanligt våra egna.

 

1 kommentar

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...

Att göra i Lissabon – 12 tips för en weekend

Vad finns det att göra i Lissabon? Massor - men på en weekend hinner ni med mycket då...

Restaurang Botica – modern portugisisk restaurang på hög nivå

I slutet av 2023 öppnade Restaurang Botica ett stenkast från Kungsträdgården. Här driver stjärnkrögaren Pedro Passinha både en...