Action House i Løkken – perfekt en regnig semesterdag!

Väderprognosen visade att vi hade en regnig dag framför oss i Ålbaek där vi hyrt hus så jag och barnen hoppade in i bilen och åkte till Lökken som ligger en bit söderut på den västra sidan av Jylland. Här finns aktivitetscentret Action House där vi via Visit Jylland hade fått möjlighet att testa deras ”LUX ACTION PAKKE” med go-cart, lasergame och bowling. Action house ligger ute i ett gammalt industriområde och förutom de aktiviteter vi skulle testa fanns här massa arkadspel, bilsimulatorer mm. 

Go-Cart

Vi började med go-cart. Barnen körde det för några veckor sedan när vi var på Leksand sommarland. Då fick de åka två varv på en liten bana och tyckte det var jättekul. Här fanns det en stor, riktig go-cartbana där vi fick åka i 20 minuter! Vår dotter tyckte det var lite otäckt att det inte fanns några säkerhetsbälten och tog det rätt lugnt medan vår son gasade på lite mer och jag tävlade mot de andra vuxna. Fin go-cartbana med en kurva med lutning mot väggen och en del där man körde ner under en bro.

Action house go-cart
Barnen fick röda bilar som inte var lika snabba som de blå vuxenbilarna.
Action house go-cart Action house go-cart

Lasergame

Vi fortsatte med lasergame. Även det testade vi på Leksand sommarland och det var då barnens absoluta favorit. På Action house fanns det en stor inomhusbana i tre våningar med moderna vapen. Vi körde mot en dansk familj med barn och det var 20 riktigt roliga minuter där vi efteråt var helt genomsvettiga.

Taggade inför Lasergame!

Bowling

Vi avslutade med en timme bowling. Är inte riktigt min favoritsport men barnen tyckte det var kul så vi körde på. Banorna programmerades så de fick stöd på sidorna som klotet studsade mot fram till käglorna när det var deras tur.

IMG_7702 Action house Bowling

Mat på Action House

Här finns en restaurang med bland annat oxfilé och kycklingfilé på menyn men min erfarenhet av denna typ av ställen är att maten kanske inte är deras starkaste sida. Vi valde därför ett säkrare kort som är svårt att misslyckas med-  korv och pommes!

Action house Mat

Sammantaget

Kul grej att göra med barnen en regnig dag. Både go-cartbanan och lasergame var av bättre standard än liknande ställen jag testat i Stockholm.
Läs mer: actionhouse.dk

Gillar ni denna typ av aktiviteter eller tycker ni det är hemskt? Kommentera gärna!

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Bartenderkurs i Stockholm – Cocktailworkshop med Bartendrr

Sugen på att lära dig mer om drinkar och gå en bartenderkurs i Stockholm? Då har jag ett...

Kurs för förarintyg båt – nu ska jag äntligen lära mig navigera

Äntligen har det blivit av att boka en kurs för förarintyg båt - och även en kurs i...

Uppgradering till SAS Plus med poäng – är det värt?

På vägen hem från Italien lade jag ett bud på att uppgradera min ekonomibiljett med SAS till SAS...

Blodapelsin sour med honungssirap

Blodapelsiner - så goda i drinkar och nu är det perfekt tid att njuta av dem. Vi närmar...