Weekend på Ibiza – Pacha Destino

Dela inlägget:

En kort biltur från Ibiza Town ligger resorten Pacha Destino. Ett hotell med väldigt bra omdömen på Tripadvisor och en total kontrast till budgethotellet vi bodde på igår. Här hade vi bokat rum för vår andra natt.  Hotellet totalrenoverades för tre år sedan och det känns, i detaljer som en pampig entré, stort poolområde och fina rum.  Alla rum ligger utspridda i tvåvåningsradhus och vi hade turen att få ett rum på andra våningen med balkong.  

 Rummet var relativt litet men fint, dock kanske inget för den blyge då det är glasvägg från duschen ut mot rummet.
Poolområdet håller klass som en riktigt bra strandklubb, med skillnaden att alla solbäddar och handdukar är fritt för hotellgäster.  

   En DJ lirar soft house hela dagen.  En stor pool samt en varm jacuzzi gör att man bada länge även så här i slutet av säsongen. Enda saken som Destino saknar är en egen strand, men de har å andra sidan en storslagen utsikt! 

Ett av de härligaste hotellen jag någonsin bott på, främst för den grymma frukosten och det stora poolområdet.

Efter poolhäng här i några timmar var det middagsdags och vi lyckades till slut hitta en riktigt bra restaurang. Mer om denna i nästa inlägg!

2 kommentarer

  1. […] Om du vill åt en lyxig känsla men inte har budget för att bo så flott hela vistelsen, fundera på att mixa lyxiga och enkla hotell. Exempelvis ta ett superenkelt hotell första natten om man kommer fram sent, byt til ett finare de dagar ni kan spendera lite mer tid på hotellet. Så gjorde jag och min fru när vi var en weekend på Ibiza. Första natten på ett 1-stjärnigt, den andra på 5-stjärniga Pacha Destino. […]

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...

Att göra i Lissabon – 12 tips för en weekend

Vad finns det att göra i Lissabon? Massor - men på en weekend hinner ni med mycket då...

Restaurang Botica – modern portugisisk restaurang på hög nivå

I slutet av 2023 öppnade Restaurang Botica ett stenkast från Kungsträdgården. Här driver stjärnkrögaren Pedro Passinha både en...