Ibizas bästa nattklubbar – ett urval

Dela inlägget:

Att välja ut ett fåtal klubbar ur Ibizas stora utbud är såklart väldigt svårt och det gäller att verkligen fundera på vad man vill ha ut av besöket. Vill man ha glad house, tung klubbmusik eller är det någon speciell DJ man vill se? På Ibiza finns allt och nedan listar jag de bästa klubbarna som vi besökte – och några vi inte hann med.

#1. Pacha. 

IMG_5032
Klassisk stor Ibiza-klubb där David Guetta spelade första kvällen vi var på Ibiza. På plats hade vi ett drinkbord i ett av Vip-områdena med utsikt över både folkhavet och DJ-båset.

IMG_5065 IMG_5123

Här finns det gäster utan någon som helst budgetgräns, sällskapet bredvid oss tog t ex in en hel låda med Dom Perignon a 500 euro flaskan….

IMG_5081Stor klubb som tar in runt 3.500 personer och har flera olika dansgolv och en stor takterass med tjejer dansande i stora champagneglas…IMG_5523

#2. Ushuaia

Stor utomhusklubb där festen startar redan klockan 17, på lördagar 15.00 och håller på till midnatt. Här spelar de största namnen som David Guetta och Tiesto och gillar man tung house är klubben Ants på lördagar perfekt.

ants
Bild lånad från http://www.ushuaiaibiza.com/

En kul grej med klubbarna på Ibiza är hur de går runt på stranden och gör promotion under dagen. Så här såg det ut när Ants-gänget invaderade Ushuaia tower:

#3. Club Lio.

Våra Ibiza-rutinerade vänner tog oss en kväll med till en av Ibizas mer exklusiva klubbar – Club Lio nere vid Ibizas marina. Här kantas kajen av stora båtar och vid entrén stor sportbil efter sportbil uppradade. Club Lio har cabare-föreställning för middagsgästerna och vi kom när den fortfarande höll på, tänk Wallmans men tre gånger fler artister. Inte riktigt vår grej.

IMG_5267

Men det var bara att hålla ut till strax efter 01, då restaurangen bytte skepnad till nattklubb. Tyckte vi att det fanns stekiga personer på Pacha toppades det på Club Lio. Eller vad sägs om sällskapet på fyra killar runt 25 år som tog in 24 flaskor Dom Peringnon på ett bräde.

IMG_5315

Här spelades grymt bra kommersiell house. Ska ni hit är tipset att ni bokar bord för middag riktigt sent och tar in något litet att äta – då slipper man entrén.

4: Till nästa resa:
Tre stora klubbar som vi inte hann med men som jag gärna skulle vilja gå på: Space, Amnesia och Privilege.

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

10 fakta om Prosecco – Italiensk proseccomiddag med Bottega

I veckan var jag på en Proseccomiddag på Grand Soleil med Bottega, där vi testade fem av Bottega's...

Webblanseringar Maj 2024

En nackdelmed att ha provat så många olika sorters whisky som jag gjort med min whiskyklubb genom åren...

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...